Yrittäjälle

Infoa PopUp Kouvola -yrittäjälle 

PopUp Kouvola on Kouvolan Nuorkauppakamarin projekti, jossa tuomme Kouvolan keskustan tyhjiin liiketiloihin uusia yrittäjiä ja yrityksiä kahden viikon ajaksi 20.11.-3.12.2017.

PopUp Kouvolan ensimmäisenä viikonloppuna sunnuntaina 26.11. keskustassa on Kaupunkikeskustan joulunavaus, joka tuo vipinää koko ydinkeskustaan! Lisäksi samoihin aikoihin valmistuu kävelykatu Manskin remontti ja keskustaan rantautuu toista kertaa Manski Showroom. Kaikki nämä tuovat asiakasvirtaa keskustaan.

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kokeilemaan, millaista kaupanteko Kouvolassa on sopivasti joulumyynnin aikaan!

Osallistuvat yritykset maksavat osallistumismaksun sata euroa, jolla katetaan muun muassa markkinointikuluja. Liiketilojen omistajat voivat halutessaan laskuttaa nimellisen 20 euron vesi-sähkö-maksun.

PopUp-tapahtumia on järjestetty eri puolilla Suomea nuorkauppakamarien toimesta. Tähän mennessä projektia ovat toteuttaneet projektin luoneen Turun Nuorkauppakamarin lisäksi ainakin Kuopio, Salo, Hämeenlinna ja Kotka. Turussa viimeisin PopUp-projekti sai yli 350 hakemusta liiketiloihin ja liiketila tarjottiin 70 yritykselle. 80-90 prosenttia mukana olleista tyhjistä liiketiloista löysi vuokraajan projektin jälkeen.

Mitä PopUp Kouvolaan mukaan lähtevä yritys saa?

  • Mahdollisuuden kokeilla yritystoimintaa Kouvolan keskustassa pienellä riskillä. Osallistumismaksu suhteutetaan myyntiin, joten kukaan ei maksa tyhjästä.
  • Näkyvyyttä. Osallistumalla PopUpiin saa lentävän lähdön yrittäjyyteen ja runsaasti näkyvyyttä – tämä on projekti, joka ihan varmasti saa näkyvyyttä Kouvolassa!
  • Markkinointiapua muun muassa tapahtuman nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram), lehdissä ja radiossa.
  • Valmiin konseptin. PopUp -projekteja on toteutettu eri puolilla Suomea, joten konsepti on valmis, vaikka se ensimmäistä kertaa toteutaankin Kouvolassa. Jokainen PopUp-liike tarroitetaan PopUp-tarralla, jotta kaupunkilaiset tietävät, että juuri tämä liike on uusi ja mukana PopUp Kouvolassa.

 

Psst! Projektin oikea kirjoitusasu on PopUp Kouvola!